VaLaki Creative Commons License 1999.10.18 0 0 409
"Nem tudod mennyi penz megy el ezekre az onkormanyzatokra..."

Sok. Kiindulópot a költségvetés fő fejezetei és címei. Kormány, alapok, Belügyminisztérium.

Ez nem lenne baj, hanem inkább az, hogy ezek az adott képviselők szociális helyzetének rendezését szolgálják (kényszerűen), akárcsak a megannyi egyesület és alapítvány esetében.

Szokásos történet: mennyit kaptunk xxx ezret, hányan vagyunk ? ...

Az önkormáynzat hivatalnoka meg rohadt cigányellenes lesz, amikor szóvá teszi, hogy esteleg a költségekre is félre kell tenni némi pénzt. Sajnos a felfogás és a kommunista örökség szerint az jár. Pedig egy fény másolás, 1 db. 70 gr-os papír, fűtés, takarítás, villany stb.

Szóval az jár...

És kinek nem ?

Higgyétek el, hogy a cigányok komoly vezetői ez ellen tiltekoznak. Mert tudják, hogy csakis ők húzhatják a rövidebbet. De bizonyos körök ...

Láttátok már FF Országos választott elnököt a kocsijával és a testőreivel ? Na olyan bringája még a Miniszterelnök Úrnak sincs.
Félre ne értsétek törvényes a dolog.
Mikor az ÁSZ kicsit kekeckedett (nem a kocsi miatt) hallottátok ti is milyen fajgyűlölők lettek egyből.

Legközelebb felsorolom a tisztelt nagyérdeműnek, hogy milyen törvények és kormányrandeletek rendelkeznek a nemzeti- és etnikai kisebbségek jogairól. El fogtok csodálkozni ...

Lehet, hogy az EU szégyenében nem vesz fel és sírva könyörög a receptért.

-------------
Csak egy felvetés:
Szerintetek a Spanyol Honvédelmi törvény rendelkezik a kisebbségek: baszkok, katalánok, kasziliaiak, gallok stb. jogairól ?

Előzmény: Duda (408)