Akkor menjünk pontokban...
1. Ez az érvelés OK, nem ezzel van a gond.
2., 3., 4. - ki a smiley-t nem észleli...
5. Nem hiszem, hogy jártá volna a mi iskolánkban valaha is. Akkor már említetted volna.
6. Engem nem kínaiak tanítanak, és nem hiszem hogy általánosítanod kellene. A piacon árusító kínai, és a kung fu mester kínai nem ugyanaz.
7. Nem értem, hogy jön ez ide. A mestereinkre nem jellemző, rám sem. Szomorú, hogy vannak ilyenek, Polgár sziheng több mint száz régi tanítványából is alig maradt meg kábé egy tucat. Köztük vagyok én is...
8. Megint nem értem teljesen. Úgy érted, nekünk keveset adnak át a tudásból? Ez így van, egyfelől nem vagyunk készek rá, és nem csináljuk elég intenzíven ahhoz, hogy érdemes legyen a komolyabb technikákat és edzésmódszereket megosztani velünk. Ha valaki igazán komolyan akarja űznia dolgot, az menjen el Kínába a kolostorhoz, aztán válassza ki a legmagasabb hegyre vezető, legmeredekebb ösvényt és mássza meg - ott találhat néhány igazi Mestert magának, ha méltó a figyelmükre.
9. Na ja. De ez nem módosít az előző hozzászólásom lényegén.
10. Az általánosítás akkor sem megengedhető. Ismét csak megkérdem, voltál-e már a mi, vagy Hammerék iskolájában, megismerted-e az edzéseket, a mestereket? Vannak más iskolák, lehetnek rosszabbak és jobbak is közöttük. De ez nem ad neked elég alapot arra, hogy ítélkezz, látatlanba.
11. Nem, nyilván nics 100%-os harcművészet, sem 100%-os tanár. De ettől függetlenül, _számomra_ ez a legjobb amit elérhetek, amit tanulhatok.
12. Rendben. De kérlek, ne hangoztasd itt, mivel sértőnek érzem, és akár jogos ez, akár nem, nem leszek hajlandó elviselni. Ha kitartasz emellett, egyikünknek mennie kell...
13. Pusztán feltételeztem, hogy akadnak akik nem fognak veled egyetérteni. Ezt szabad, nem?
LY
A mestereink személyét véleményem szerint enm érheti kritika. Figyelemre méltó, hogy szinte semmiért csinálják az egészet, hogy törődnek velünk, hogy igyekeznek a legjobbat adni, és belőlünk a legjobbat kihozni. Ez a problémám, és nem a stílust védem - igenis két nagyszerű embertől tanulok kung fut, és nagyon böki az oldalamat, hogy