Mr Spock Creative Commons License 1999.10.16 0 0 437
Kedves Mike,

Ugy nez ki, hogy kettonke a topic, senki mas nem ir. Szoval......

Igazi baj csak akkor lenne, ha az idegenek ugy dontenek, hogy prima kis bolygo a mienk, es ez eniki jobban kell mint nekunk.

Az jogosan feltetelezheto, hogy akarki aki el tud jonni idaig, az fejlettebb mint mi vagyunk. A kerdes az az, hogy MENNYIVEL. Mert a fejlettebbseg merteke lehet hogy nem is olyan sok, meg az is elkepzelheto, hogy nem is lennenek kepesek "leigazni" minket. Hiszen gondolj bele, mi lenne ha (mi lesz ha) az ember eljutna mashova. Egy ilyen esetleges elso uton minden amit vinnenek magukkal az utra vonatkozna, es minden valoszinuseg szerint semmi olyasmi nem lenne naluk, amivel egy egesz bolygot el tudnak foglalni. Ez forditva is lehetseges.

Az is lehetseges hogy evmilliokkal elottunk jarnak. Aminek az eseteben megintcsak nincs olyan nagy veszely, hiszen nekik mi nem tunnenk tobbnek, mint nekunk egy bolygo ahol tobbmilliard rovart talalnank. Szuksegszeruen kiirtanank a rovarokat? Miert?

A legnagyobb problema abbol lenne, ha az FK-k korulbelul hasonlo szinten lennenek mint mi, de azert egy ket ezer evvel elobb.

En egyebkent erosen tamogatom azt a vonalat, miszerint jartak mar FK-k a Foldon, valamikor a multban. Enszerintem Daenikennek igaza van.

Gabor

Előzmény: Mike (436)