A kisfilmek alapján kezdik felépíteni a Gréti-Zsófi konfliktust.
Mindkét lány (a látottak alapján) hajlamos a kavarásra, kérdés, hogy ez mennyire fogja még jobban a csapatot is ketté szedni. Gondolom ennek a hétnek ez lesz a tematikája.
Fura volt a tegnapi beszélgetésük, hiszen azt feltételezné az ember, hogy miután együtt jöttek be, nagyobb lesz köztük az összetartás vagy akár szolidaritás. Nyilván minimum együtt utaztak ki, valamennyi időt a jàtèkba állás előtt is el kellett tölteniük. Ákos és Zsófi között érezhető ez a fajta minimális kötődés, de Gréti és a másik kettő között nem.
Az látszik, hogy Gréti tudatos versenyző, nézte a műsort, készült rá. Nekem kicsit számítónak tűnik, ahogy kapásból Dórihoz csapódott.
Annát most sajnàlom, Benővel jók voltak együtt, látszik, hogy most padlón van. Szerintem neki lesz még baja a Gréti-Dóri összeborulásból.
Vivi viszont egyre szimpibb, cserfes, vidám és a pályán is egyre jobb.
Franci sérülésének kezelése egyre gázabb. Itt most nem az orvosi, hanem az emberi oldalra gondolok.
Adott egy durva sérülés, amihez hasonlót szerintem a sportolók már láttak, nagyjából mindegyik tisztában van azzal, hogy kb. mennyi a gyógyulási ideje. De az első orvosi vélemény, hogy mégsem akkora a baj, felépülhet. Mire kezdik elhinni, jön egy újabb pofon, az orvosok mégsem elégedettek, újabb vizsgàlat kell. Tegnap Franci arca tanulmány volt, látszott, hogy nem számított arra, amit Palik mondott. Aztán a vizsgálat után sem csattant ki a boldogságtól. Nem értem, hogy miért kell ez a kegyetlen érzelmi hullámvasutozás, ez szerintem gonoszság.
Simán kiszedhették volna a feltöltéskor, aki a végjátékot elvesztette, az nem kap plusz embert, csak a szokásost. Vagy bármi random szöveggel. Itt úgyis úgy alakítanak mindent, ahogy ők akarják. Hiszen hiába a bajnokok nyertek több végjàtékot, mégis ők vannak kevesebben.