Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2021.03.07 -2 0 37835

Az Eris pont a flat responssal tűnik ki, a Mackie, stb mind v-re ekúzza a monitorjait, otthonra döngetni jó lesz az, "hifis". 

 

A mélynyomó az konkrétan idő- és életmentő technikai eszköz, nem zenehallgatásra van, ráadásul a fáziscsavarodás sokkal kevésbé artifact, mint a lyukas hangkép. Ráadásul ez illesztett rendszer, tehát az LPF/HPF a mélyekre a mélynomóban van, szóval a frekvenciamenet legalább rendben van. Természetesen önmagában nem is használható, van egy AT fülesem (az is flatre eq-zva), az elmlített 2.1-es meg egy Auratone-kópia, aktív szélessávú (90-11K), amit monóban használok, ezek együtt már egy elég jó képet adnak a mixről. Plusz persze meg kell tanulni hallani is, de az már másik történet.

 

A legdurvább, amit eddig hallottam/dolgoztam vele, az egyébként 4 mélynyomó, szembefordítva, késleltetve és fázisillesztve, ez gyakorlatilga kiiktatja az állóhullámokat a szobából, csodálatos és elképesztően gyorsan lehet dolgozni vele, nincs tippelgetés, hogy mi a fasz is szól 60 hercen. 

Előzmény: Mono SE (37834)