meszi67 Creative Commons License 2021.03.07 -2 1 51507

Picit provokatív-picit gyermeteg a kérdésed, de megszólítottál, hát válaszolok:

 

Egy szó sem volt arról, hogy ki mit szeretne, én csak azt írtam, hogy beteg dolog, hogy a rezsicsökkentés tényét szerepeltetni kell egy közüzemi számlán! Ennyi. 

 

Nem, természetesen én sem szeretem ha emelkednek a közműdíjak, de normálisan gondolkodó emberként elfogadom, hogy az árak-díjak folyamatosan emelkednek. Az infláció -bizonyos kereteken belül-  természetes része a  gazdasági folyamatoknak. Mindenütt a világon. Ahol normális gazdaság van. Megkockáztatom: te sem annyiért dolgozol most, mint tíz éve.

 

Ahol nincs normális piacgazdaság, ott előfordulnak deformitások. Ez nem újkeletű dolog, volt már ebben az országban néhány évtizedig olyan gazdaságirányítás amikor az okosok megmondták, hogy mi legyen, mit és hogyan kell termelni, és annak mi az ára. Ha minden  disznónak 15-kell fialni, mert ez a pártutasítás, akkor annyit!  Aztán papíron úgy is lett!  Az árát annak is megadtuk, meg ennek az ámokfutásnak is megfogjuk adni egyszer. /ma disznó helyett lélegeztetőgépet mond a nagytudású vezér, anélkül, hogy bárkit is megkérdezne, hiszen tévedhetetlenül mindenhez is ért! És senki nem mer ellentmondani./

 

 

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy én a veled ellentétes oldalon állok! Nem állok sehol. Sőt! Nem gondolom, hogy az ellenzéki összefogás kormányzóképes. Viszont ezzel a bagázzsal aki most hatalmon van semmilyen szinten nem tudok azonosulni, és ha ez a töketlen ellenzék legalább azt eléri, hogy néhány közülük börtönbe kerül --már megérte! Fáj a szívem, hogy ezek hová silányították ezt az országot, a hazámat.

 

 

Viszont a  kommunikációjuk zseniális, úgy mossák az agyát és úgy vezetik meg a sok birkát, hogy észre sem veszik.  Tudom, hogy ha holnap arról kell választ írni, hogy "szeretné-e ön, hogy a kenyér újra 3 Ft 60 fillér legyen?" 2,5 millióan azt irnák vissza, hogy igen!  Ez  fáj. Nagyon fáj. Na ők tapsikolnak a havi néhányszáz forint alamizsnának. Aztán majd megfizetik az árát- velem együtt!

 

Ha már nem lesz semmi ebben az országban amire a polip rá tudja tenni a mocskos kezét, nem lesz semmi amiben még üzletet lát, mert már minden az övék   ---na akkor fogja odalökni a hatalmat másnak, hogy:"ittvan, csináljatok amit akartok!"! És akkor fogunk fizetni mindannyian. Szerintem még te is.    

 

Az utolsó mondatodra: az, hogy ki lesz népszerű vagy ki nem az  nézőpont kérdése. Szerinted a  te oldalad most olyan nagyon népszerű? Ugyan. 

 

Megígértem, hogy nem politizálok, mégis megtettem. Ígérem többet nem teszem. Jó egészséget!  

 

 

 

 

    

Előzmény: egonca (51505)