Járaszája Creative Commons License 1999.10.15 0 0 1870
A bengali husgyalu nekem is nagyon tetszett, bar aprobb hibak vannak benne, pl az UV-t csak hozza nem ertok hivhattak Stukanak. A bengali nevenek szarmazasa is gyanus, szerintem a benga=nagy darab, drabalis lehet az elnevezes gyokere. Nem tudja ezt valaki? NZA?
A Moszkva terre befutott teherkocsi balesetet ismerem, bar csak az eset utan lattam a terpet. A vasuti kocsi nem Huvosvolgybol indult! El tudnatok kepzelni, hogy a kb 15-20 perces ut alatt idaig eljusson? Mondjuk mereeksegileg igaz lehet, hallottam en is olyat, hogy Huvosvolgybol aram nelkul is 'haza' lehet jonni, de azert fek es vezeto nem art.
Akkoriban ujitottak fel a villamos palyajat a Szilagyi Erzsebet fasorban. A kocsin vaganymezok voltak. Amikor az utolsot is leemelte a daru, az ures porekocsi megindult. Ez valahol a Nyul utca es a Moszkva ter kozott tortenhetett, mert ott eleg meredek a palya, a Nyul utcatol a Janos korhazig szerintem mar nem tudott volna megindulni. Szoval megindult, es a tilos jelzes ellenere elegge elnem itelheto modon athaladt a Krisztina koruton, egy Trabantot maga ala gyurve. A Trabant utasai ki tudak ugralni, szerencsere, mert ha bennmaradtak volna, fasirt lett volna beloluk. A vasuti kocsi 15-20 metert tolta maga alatt, aztan kidobta. A Trabant alvaza Z alku lett! Este a Trabant tulajdonosa a helyszinen bontotta le a hasznalt alkatreszeket, mert masnapra csak a vaz maradt volna belole. A porekocsi meg ment tovabb, es a megalloban allo 59-es allitotta meg vegul. Ez a szoloban kozlekedo 4004-es pszamu kocsi volt, aminek a hatuljaban levo elektronikus reszet pusztitotta el az utkozes. Szegeny Tatra, akkor meg talan eppen az elso evet futotta, talan a masodikat.
Előzmény: division by zero (1860)