aranyviktor Creative Commons License 1999.10.14 0 0 9
Hello Fiúk, hello lányok!
Vannak lányok?

Honnan szedtem, mi a forrás? Hát érdekes, miket tippeltetek. A két kedves mormon srác hozta, a Telford és a Glauser, akik hozzám jártak. Megéreztem, hogy jobb, ha nem írom bele az elején, mert valamiféle mormon hitvallásnak hitte volna valaki, pedig nem az. Angolul kaptam, a fiam fordította le, hogy ki hozta össze, szerintem mindegy.
Voltaképp nem hitvallás ez, mindegyik tapasztalati tény, amit egy gondolkodó ember összeírt. A legigazabb a tizedik pont!!!!

Álomhajós barátunknek pedig Kahlil Gibrantól egy rövid írás:

A MÁSIK NYELV

Születésem után három nappal, amint selyem bölcsőben feküdtem és csodálkozó rémülettel figyeltem a környező új világba, anyám megkérdezte a dajkától: "Hogy van a gyermekem?"
"Egészséges, asszonyom - felelte a dajka - naponta háromszor etetem, még sohasem láttam ilyen vidám kis teremtést."
Ettől dühös lettem és kiabálni kezdtem: "Ez nem igaz, Mama, az ágyam kemény, a kapott tej keserű, dajkám mellei rossz szagúak, s egészen rosszul érzem magam."
De anyám nem értett engem, és a dajka sem, mert én annak a világnak a nyelvén beszéltem, ahonnan jöttem.
Huszonegy naposan megkereszteltek, s a pap gratulált anyámnak: Boldog lehet asszonyom, hogy kereszténynek született a fia.
Ez meglepetést okozott számomra s, meg is mondtam a papnak: "Akkor az ön édesanyja a mennyben boldogtalan lehet, mert ön nem született kereszténynek."
De beszédemet nem értette meg a pap.
Hét hónap elteltével jött egy jós, hogy megnézzen engem, és azt mondta anyámnak: "Az ön fiából államférfi és az emberiség egyik nagy vezére lesz."
Akkor így kiabáltam: "Ez a jóslat hamis! Mert muzsikus leszek és nem is akarok más lenni."
De ők nem értették a beszédemet. Ez nagyon elgondolkoztatott.
Harminchárom év elmúltával, mely idő alatt anyám, a dajka és a pap mind meghaltak (az Úr legyen lelkükkel !), a jós még mindig életben volt. Tegnap a templom bejáratánál találkoztam vele. Beszélgettünk és ő ezt mondta: "Mindig is tudtam, hogy Ön nagy
muzsikussá lesz. Ezt már gyermekkorában előre megjósoltam." S én elhittem neki, mivel időközben elfelejtettem a másik világ nyelvét

üdv: aranyviktor