névtelen Creative Commons License 1999.10.14 0 0 12
Sajnos a tipusokat nem ismerem, de asszem 1db debreceni busz van, kivétel: eccer láttam egy vadi újat ilyen táblával. De az a busz, ami szokott lenni, az az "idők kezdete" óta, vagyis amióta jár a vonal-azóta Debreceni.
apropó: Várpalotaiak nem engedték a napi járatot??? Mi közük hozzá? Ha jól tudom, nem is érinti a Várpalotaiak területét..???
Arról a lent-Bp járatról mit hallottál? Télleg megy mint golyó. És nem késik. Nemtudom, hogy jól emléxem-e, de menetrendszerint kb jó 60-as átlag jött ki..
Na, mongyuk a 18:20-as Bp->Veszprém euroliner erre rávert. Asszem ott valami 73 km/h jött ki,(ez nem "menetrendi", hanem "tapasztalati"). Úgy hogy átmegy x lámpás Pesten Fehérváron és Veszprémen...
Nem értem a menetrendi szabályozást. kívülállóként. Pl. általában 2:15 a Ve-Bp, lassújárattal. 2:00 az ami csak Várpalota és Veszprém, de vannak kivételek... pl. 9:45-Veszprémi indulás. iskolapénteken, "gyorsjárat" is megy, ez "csak" Várpalota és Szfvár, a sima meg mindenhol megáll. a simának 2:15, a "gyorsnak" 2:10 a menetideje. Teszt: és tényleg annyi:(. /de akkor még nem volt az "x9:00"-s/
Miért tud az egyik felérni és miért nem a másik?
Szerinted fog-e változni a menetrend (menetrendszabályozás), ha a "tempo-100"-at engedik a KRESZ-ben?
Amúgy Debrecenben láttam egy nagyon "dizájnos" Hajdú Volán buszt, távolsági volt, mélykék festéssel, sajna nem tudom a tipusát, de jól nézett ki.
Előzmény: Carpy (11)