Gyenyi Creative Commons License 2021.03.01 0 0 26685

"Mire kellett volna felkészítenie? Mindent jól csinált, jól állította fel a sorfalat és jól is helyezkedett."

Mindent jól csinált? Ez kb. olyan, mint amikor a válogatott Van Gaal rossz cseréi miatt egy már megnyert meccset kiadott a kezéből, és ő azt mondta, hogy azok jó cserék voltak, csak nem jöttek be.

A kapusedzőnek kell a kapust felkészítenie 11-esekre, szabadrúgásokra. Ha tudja, hogy egy játékos mindig ugyanoda rúgja a szabadot, akkor arra. Akár a Youtube-on is megnézheted, Zahavi még nem rúgott szabadrúgást másképp. De, még, ha nem is szólt neki a kapusedző, 18 méterről abból a szögből nem is lehetett másképp rúgni. Onnan a hosszú sarokba, még Schöne sem tudna jól lőni. Nagyon kicsi volt az esélye annak, hogy ráfázunk, ha a magas emberek a fal másik oldalán álltak volna, és Stekelenburg arra is számít, hogy Zahavi megint úgy rúgja a szabadot, mint eddig mindig. Mivel ez nem volt olyan jó lövés, mint a csütörtöki, lehet, hogy ez elég lett volna.

"És ezt te honnan tudod? De tételezzük fel, hogy így van. És vajon a Liverpool elleni idegenbeli meccsen is elment volna Stekelenburgön is a meccs?"

Úgy érezni, az nem úgy tudni. És bizony, ha azon a meccsen Stekelenburg véd, elképzelhető, hogy nem kapunk ki. De lassan eljutsz oda, hogy Stekelenburg jobb, mint Onana. Pedig pár hete még bajnokságunkat is féltetted, vele.

" Antony lövése mellé ment volna, "

Ha rosszabbul lövi a labdát. :) Ott bizony a kapus mentett. Abban igazad van, hogy a gólon kívül az ő kapujukra csak ez a lövés ment. Hogy hányszor mentett másképp nem tudom. Úgy emlékszem, volt még mentése, de lehet, hogy ebben is igazad van.

"én Martinezt ilyen rossznak még sohasem láttam."

Szerintem is jóval több rosszat csinált, mint jót. De volt azért néhány jó szerelése, és hosszú, jó passza. Szerintem volt 3-4, aki nála kevesebb jót csinált.

"Ha nem jön ilyen labda, mert nem is tudunk támadást építeni, akkor ő is tehetetlen."

Azért jött jó labda felé. Már a 4-ik percben nem indult el időben Rensch beadására. Ez nem volt igazi hiba, de egy komoly 9-es számít egy beadásra. Utána jó Antony jó akciójából Tadic beadása, melynél 5 méterről mellé fejelt. Majd valamikor a 70-ik perc körül Martinez jó, hosszú passza után a 16-os vonalánál a kapuval szemben nem lőtt, hanem rosszul oldalra passzolt. Ennyiből egyszer betalálhatott volna.

Előzmény: nj (26683)