"szerintem, a játék alapján nem volt jogos az egyenlítés."
Ezen lehet vitatkozni, de általában mondtam, hogy akár jogos a gól az utolsó percben, akár nem az pech, illetve szerencse.
"Nagyobb helyzeteik voltak."
Nekünk is voltak nagy helyzeteink, és az ő kapusuknak is voltak nagy védései. Mi is pocsékok voltunk, ők is. Jobban rászolgáltak volna a győzelemre, mint mi, de nem lehet véletlen, hogy ők 3 napon belül másodszor az utolsó percben kiengedtek egy meccset a kezükből, míg mi e 3 napon belül az utolsó percben kétszer fontos góllal sikeresek voltunk. És előtte Lilleben is fontos gólt lőttünk az utolsó percekben, míg ők kiesésüket jelentő gólt kaptak Athénben is a meccs végén.
"Ilyet csak egy laikus írhat."
Annak is tartom magam. Laikusként is próbálok azért logikusan gondolkozni. Csütörtökön Zahavi ugyanabból a szögből ugyanilyen gólt lőtt. Még az is megegyezett, ahogy a sorfal felett csavartan elrúgta a labdát. De azt a labdát nehezebb lett volna védeni, mert a kapufát érve ment a kapuba. A kapusedzőnek fel kellett (volna?) készítenie erre Stekelenburgot. Minimum sokkal inkább középen kellett volna állnia. Ez volt Stekelenburggel a második gól, amikor úgy éreztem, hogy Onanaval az nem lett volna gól.
"Az esetek többségében nem merik megpróbálni a rövidbe benyesni, mivel ilyen távolságról nehéz (nyilván nem egy Messiről, Maradonáról, Platiniről, Rivellinoról, Schönéről stb. beszélünk, akiknek ez nem okozott gondot)."
Ezek után felteheted a listádra Zahavit is. 3 napon belük kétszer sikeresen merte. :) Persze, hogy Man of the Match vagy a forduló legjobbja, az erős túlzás. Ezen kívül láthatatlan volt.
"Jónak én Hallert - vagy Timbert, Klaassent - sem láttam, csak egy leheletnyivel kevésbé rossznak, mint mondjuk Martinezt, Blindet, vagy Gravenberchet."
Senki nemvolt jó. De Martineznek, Timbernek, Klaassennek több jó tette volt, mint Hallernek. Klaassen az első 15 percben nagyon jó volt, majd az ő kapuba tartó labdájába nyúlt bele kézzel Dumfries. Martineznek is voltak jó szerelései is, míg Timbernek különösebb hibájára, nagy helyzete kihagyásán kívül, nem emlékszem. Haller mi jót csinált? Három helyzetet elügyetlenkedett, és néha aláugrott egy hosszú kirúgásnak. Jó vételnek tartom, de tegnap pocsék volt, és Blinddel, Gravenberchhel és Alvarezzel legrosszabbunk volt.