Kedves Fórumtársak, kedves Barrix!
Szerintem is jó kis film a Két szív, egy lélegzet, talán egy kicsit túlzás, amikor valaki a szívét, életét feláldozza a szerelméért.
Persze nem ez az első film amit törököktől látunk, ahol az életüket adják szerelmükért.
Szerintem ez nálunk elképzelhetetlen lenne, de a török filmek tele vannak nagy érzelmekkel, sok sírással, titokkal és szenvedéssel. A boldog szerelemért meg kell küzdeni.
Én is megsirattam ezt a nagy önfeláldozást, hiszen a film végén a nagy egymásra találásra számítottam.
A filmben szereplő lány tényleg nagyon szép, őt már a Kara Para Ask c. filmben láttam előzőleg, egy kis sminkkel még jobban mutat.
Veled együtt én sem láttam a Szulejmánt, nem is tervezem megnézni, nem is nagyon érdekel.
Én is megfogadtam, hogy csak rövidebb filmeket nézek, de a keresgélés során mindig elcsábulok. Sok film van, amit szeretnék megnézni, többek az ajánlásaitok közül, de most megint hosszabb időre lekötöttem magam a Nagykövet lányával.
Már régóta szerettem volna megnézni, de keresgélés közben egy listán láttam, hogy a filmet az elsők között szerepeltetik.
És valóban tetszik a film. Neslihan Atagül és Engin Akyurek főszereplésével.
Bár a színésznő nem olyan szép itt, mint a Végtelen szerelemben, nem is olyan jól öltözött, nagyon vékony is /de vékonyságát ellensúlyozva bővebb ruhákba öltöztetik/, az utolsó részekben betegsége miatt Tuba Buyukustun fogja váltani. Őt is nagyon szeretem, a Kara Para Ask-ban együtt játszott Engin Akyurekkel.
És a színész játéka is nagyon szimpatikus, bár nekem mint férfi nem az esetem, én ezt a filmet is ajánlom figyelmetekben.
Hihetetlen, amikor kiül az arcára a döbbenet, a kétely, majd látszik, hogy jár az agya, felfogja ami elhangzik, majd reagál. Nagyon elgondolkadtató és szép film, tele túlfűtött érzelemmel, titokkal stb. Ahogy megszoktuk a török filmek esetében.
De van benne humor is, nagyon tetszik az esetlen sógornő futása, a nagy szája és beszólásai, az éneklései stb. Itt is mindig történik valami, valaki bekavar, valami csavar, fordulat történik. Nagyon fordulatos csavaros történeteket tudnak írni.
Számomra ez a film is a legjobbak között van.
Makacs szerelmet feladtam, de a Szerelem ízét még megnézem, és A bosszú csapdájában filmet is, talán most kezd érdekessé válni, de mesterien el tudják húzni a történetet.
Végre vége lesz Mr Wrongnak is. Bármennyire is tetszett Demet Özdemír az Álmodozóban, túl sokat nem várok ettől az új sorozattól. De majd meglátjuk.
Kerem Bürsin nekem is nagy kedvencem, bár ő sem egy férfi ideálom. De valóban jól játszik, az arca, a szeme nagyon kifejező, valóban nagyon szépen beszél, nem hadar, ha tudnék törökül még érteném is amit mond.
Én már a Sandokant sem várom, és Can Yaman régi filmjét sem, sőt remélem Özge Gürelt sem kell a jövőben egy jó hosszú ideig néznem. Ki nem állhatom gyerekes alkatát, legalább csinos, nőies ruhába öltöztették volna, vagy valami jó frizurát csináltak volna neki, a középen elválasztott lenyalt helyett.
Hát egy ilyen stílusú férfi hogyan is szerethetett bele?
Én úgy gondolom Can Yamanról bármit írhatnak, akár szerepeiről, szerelmeiről, nyilatkozatairól, de végül is alig tudunk róla valamit. Azt látjuk, amit láttatni akarnak vele kapcsolatban.
Ne felejtsétek el, hogy nagyon fiatal, csak 31 éves, a szakálla sokat öregít rajta, de mégis csak egy 31 éves fiatalember. És milyen életet éljen? Itt a 31 éves fiatal emberek milyen életet élnek???!!!
Én továbbra is nézem, bár csökkentett üzemmódban a választott török filmsorozatomat, a feliratozás miatt így is hamar elalszom rajta.
Már túl vagyok az első oltakozáson, vigyázzatok magatokra.
Szép napot mindenkinek