133bp. Creative Commons License 2021.03.01 0 2 25294

"Egy évig jártam mindennap a 32-essel és hiszem, hogy még csak sávszélesítés sem kéne a felüljáró felhajtóra. Elég lenne kirakni 2 rendőrt minden hétköznap délután 2 és 6 között a benzinkút kijáratához és szépen osztogatni a csekkeket azoknak, akik a Vágány utcáról levágják az utat a kúton keresztül a felhajtó felé."

 

Délután 4 és 6 között szokott lenni a legnagyobb forgalom, akkor hiába büntet a rendőr a benzinkútnál, mivel a kocsisor általában a Mór utcáig tart, ezért néhány pofátlankodó autós maximum pár percet nyer a benzinkút általi ügyeskedéssel. Azzal nem értek egyet, hogy ez valódi megoldás lenne a mindennapos problémákra, mert a hosszú kocsisor nem szűnne meg. Azt meg mondtam, hogy olyankor a 20-asok és 30-asok is záróvonalon próbálnak kijönni a megállóból, olyankor nem igazán lehet tartani a forgalmi rendet, tehát mindenki úgy probál ügyeskedni, ahogy sikerül. 

 

A 32-essel kapcsolatban igazad van, valóban egy áltatorvosi ló, elég sok gyenge pontja és hibája van. Ha esetleg nem a Vágány utcán keresztül menne fel a felüljáróra, akkor a 20-asok és 30-asok csúcsidei helyzetére pozitív hatással lenne, persze azt is tudom, hogy nagyon nincs más alternatíva. 

Előzmény: gorcher (25293)