Mr Spock Creative Commons License 1999.10.13 0 0 432
Kedves Mike,

A marsi arc első nézetemben egy magzatot ábrázol, még az anyaméhben. Ennyit arról
ki, mit lát. Másrészről elég erőteljes képzelőerő kell, hogy ott alakot vélnek felfedezni, szvsz nem látszik semmi. Harmadrészt, az űrből nézve, a piramisok nagyon picinyek, ha én jönnék valahonnét, észre nem venném az biztos...

Fuggetlenul attol, hogy en sem vagyok biztos abban, hogy a marsi leletek termeszetes kepzodmenyek vagy nem, az elegge biztos, hogy az arc az tenyleg arcnak latszik. A piramisok eszrevehetosege viszont elegseges akarmilyen civilizacionak, amelyik egyaltalan kepes arra, hogy "odanezzen". HA azok tenyleg piramisok. Ami lehet hogy nemsokara eldol, hiszen a Mars azert az elkovetkezendo nehany evtizedben valoszinuleg fel lesz tarva. HA, a piramisok ugy piramisok mint a Keopsz (tehat nem termeszetes kepzodmenyek), akkor az azert nagy jelentosegu felfedezes lenne, akarhonnan is nezzuk a dolgot. Gondolom, az is el fog dolni, hogy az arc egy termeszetes kepzodmeny vagy nem.

Egyebkent abban hiszek, hogy meg akkor is, ha tobb bizonyitek lenne arrol, hogy foldonkivuliek akar a foldon, akar a marson elofordultak, a kormanyok az informaciot visszatartanak. Miert? Teljesen logikus: kozhirre tenni semmi ertelme nem lenne, hiszen annak semmi pozitiv hatasa nem lehetne, csak negativ. Pozitiv hatasrol csak akkor lehetne szo egyaltalan, ha a visszajoveteluk (FK) elkerulhetetlen lenne, es az emberisegnek KELLENE tudni roluk. Kulonben a hatas csak negativ lehetne. Ha en lennek a kormany, minden valoszinuseg szerint en is visszatartanam az informaciot.

Gabor

Előzmény: Mike (429)