macskaszem15
2021.02.26
|
|
0 0
687
|
Igen, aki épp átéli, az utolsó pillanatig reménykedik. Utolsó napon jól volt reggel, eszegetett is bár akkor már pár napja nagyon keveset evett, beszélgettünk, még meg tudtam nevettetni. Aztán nap folyamán egyre roszabbul lett, kora délután még orvossal konzultáltam, hogy nem lenne-e jó ötlet osztályra vinni mert azt hittem talán még megerősödhet, de ő is azt mondta a mozgatás felesleges, így még élhet több napot is, de ha az osztályra beviszik még aznap meghal, és szerettem is elvetette, majd megynugodott, hogy nem megyünk kórházba semmiképpen. Testvérével együtt végig mellette voltunk. Du négykor látszott, hogy nagy a baj, elkezdett összeomlani a keringés és ami ezzel jár, este pedig eltávozott. Háziorvos közben kijött, azt mondta mivel volt rendelkezés közjegyző előtt, így hivatalból nem kell mentőt hívnia és bevinni, mert az orvosokat köti a protokoll. Ezt azért jó megkérdezni, hogy ez az eljárás van-e még mindig, hogy ha nincs külön rendelkezés akkor mindenképpen bevitetik-e? Nem olyan egyszerű otthon eltávozni, szerettem előtte utánanézett, hogy minden akarata szerint történjen. Sok erőt kívánok! |
Előzmény: Éva1988 (686)
|
|