thesaint Creative Commons License 1999.10.12 0 0 179
én is a Hey Jude-ra tippelek :-), bocs a korábbi rossz megfejtésért. Nemrég olvastam az alábbi hírt(MTI homepage) " Sosem látott John Lennon film 56 percben

Az 1971-ben készült Imagine című albumának felvétele idején rengeteg filmfelvétel készült, a stúdiókban Lennon otthonában és más helyszíneken is, egy 16 milliméteres kamerával. Ezek közül volt olyan, amelyet már felhasználtak Lennon számainál, például az Imagine című dal fehér zongorás klipjénél. A filmfelvételeken szerepel Lennon akkori producere, Phil Spector és régi cimborája a Beatles-ből George Harrison is. De feltűnik a filmben Jack Nicholson, Andy Warhol és Miles Davis is, mint Lennon és Yoko Ono vendégei.

Nemrég Yoko Ono hozzájárult, egy új 56 perces filmváltozat bemutatásához, Gimme Some Truth címmel. A világ televíziós társaságai részéről nagy érdeklődés nyilvánult meg a filmmel kapcsolatban, már 13 országba eladták a bemutatás jogát. Úgy tervezik, hogy a Lennon-rajongók jövő ősszel DVD-lemezen már megvásárolhatják ezt az összeállítást, valamint a kiadó azt tervezi, hogy újra megjelenteti az Imagine-t CD-n is."