Nem, nem azt értjük.
Hanem a piacon jelenleg (ugyan már nem) egyedüliként forgalmazott, használható ev autó jelentette előnyük fog a semmibe veszni 2-4 éven belül.
Kb. mint az iPhone esetében.
Ne érts félre, vitathatatlan érdeme van a Teslának a villanyautózás beindításában, de ez itt kb. ennyi volt.
Sajnos sokan szeretnek ebbe többet gondolni ami: csilli - villi tv a középkonzolon, fingópárna, tábortűz, sorolhatnám.....mindezt aranyáron.
Mindig van pár tehetős bohóc, akit meg lehet ilyenekkel hülyíteni, de nem mindenkit. Van akit más fog meg.
Engem például kifejezetten taszít az a puritánság ahogy kinéz, lásd például a kormányt, a minimalistának titulált műszerfalat.....számomra mind inkább fantáziátlan darab.
Aztán ott a külső dizájn....mitől nagy szám? Egy semmitmondó forma.....tudom, légellenállás, oké, legyen.
De hogy van összetákolva? Nem tudom milyen német autóról beszélsz, de általánosságban egyik prémium márkára (audi, bmw, merci) sem igaz amit írsz.
Egy passatnál el tudok képzelni egy -egy hibát, de az nem tesla áron van......
Azzal vessük össze, ahová árazva van, akkor pedig ordító hibákat fogsz felfedezni rajta. Ülj be egy e mecibe, vagy egy gle-be, egy bmw x5-be.....az az anyaghasználat,
az a kidolgozás egy lapon sem említhető az amerikai csodával.