95%-ban ugyanazt a meccset láttuk. Nekem Neres jobban tetszett, mint Alvarez. Már csak nagyszerű passza miatt is a harmadik gól előtt. De azért is mert ő rendre eljutott az alapvonalig. De azért még messze van az igazitól. Kudus is, de ahogy múltak a percek egyre jobb lett. Nem értem, miért nem kapott eddig több percet. Akkor talán már bírna 90 percet játszani. Írod, hogy, ha Mazraoui rendelkezésre áll, ő játsszon. Azért hozzátenném, hogy csak akkor, ha ismét a régi lesz. Mert mostanában ritkán volt jó.
A lényeg a 3 pont volt, és az első félidő játékára nem lehetett panasz. 4:1 után leálltunk. Az az érzésem, hogy jó, szervezett játék kevésbé fárasztó, mint visszafogott, melynél átengedjük a kezdeményezést az ellenfélnek. De talán a sok csere miatt is estünk vissza. Az Antony - Neres és Kudus - Klaassen cserék nem vetették vissza a csapatot, a másik 3 csere igen. Labyad beküldését nem értettem. Minek kell még mindig erőltetnie játékát? Miért kap rendre perceket, míg a nála jobb képességű, saját nevelt Ekkelenkamp soha? Labyad 2021-ben csak 3 meccsen nem jutott szóhoz, Ekkelenkamp 8-on. Viszont, amit Idrissi eddig mutatott, annak alapján egyre jobban félek, hogy nem jobb, mint Labyad. És még kevesebb poszton is használható. Azért, ha már van, tét nélküli szituációkban használhatjuk, hogy Tadic pihenhessen.
A Lille ellen megint Tadiccsal kezdenék. Lilleben sokat számított, hogy a két darabos középhátvéd nem tudott mit kezdeni vele. Brobbey tegnap nem volt jó. Menjen be, ha szükség lesz rá! Remélem, nem lesz rá szükség. A többi azon múlik, játszhatnak-e a bekkek. Ha Mazraoui nem, akkor lehet választani a csütörtöki és a tegnapi jobboldal között. A csütörtökiben jobban bíznék. Gondolom, Ten Hag is. Azért nem játszott tegnap Rensch.