Paco155 Creative Commons License 2021.02.21 0 0 202525

Azért egy egyszerű lecsapatót mindenképp érdemes betenned közvetlenül a kompresszor mögé. A kompresszorból vízpára és olajpára tartalmú levegő jön ki. A fényezést totálisan elszabja akár csak egy kevés is ezekből a festékben vagy lakkban. ( itt most bútorlakkról is beszélek nem csak autóipari festékről).  Én az aldiban időnként kaphatót használom, annál csak drágábbat láttam eddig ami elviselhető volt. Abból is a második készletet, az elsőt valamihez odacsaptam és eltörött a műanyag mint 409-nek.  De szükséges, hogy a fix csöved és a tömlőd ha csak lehet már páramentes legyen, mert minden ami pára az előbb utóbb kicsapódik, és vagy dugulást okoz vagy rozsdásodást. Az elején kell megfogni.

A nyomás a legegyszerűbb, az nem is probléma. A fali fix csövedet fújd fel a legnagyobb nyomásra amit csak tudsz. Így van esélyed, hogy a túlvégen mindig legyen elegendő. És ráérsz szabályozni közvetlenül a szerszám előtt amennyiben szükséges, mondjuk egy ilyennel, vagy hasonlóval : https://www.emag.hu/szoropisztoly-szabalyozo-1-4-mr-2/pd/DTJRR6BBM/

De pl a lefúvópisztoly meg az autógumi szelep elé ez sem kell.

Előzmény: tfe_tng (202523)