nj Creative Commons License 2021.02.21 0 0 26651

"Mi várható egy csapattól, melynek egyik legjobbja azért ment el tőlünk, mert még a kispadon sem biztos, hogy lett volna hely számára."

Nem tudom, hogy ő-e a legjobbjuk. Én Botmant, akit te annyira dicsértél  kétszer játszottam játszani, egyszer a Heerenveen, egyszer a Lille színeiben ellenünk, mindkétszer gyenge volt.

"Ugyan annyit sem nézek ki a Lilleből, de egye fene."

Szerintem, tudnak ennél jobban is játszani. Én tartok a visszavágótól.

"A baj az, hogy nem tudom beleélni magamat gondolatvilágodba."

Szerintem, nem is kell.

"Tudtommal más csapatoknak is szurkolsz. Azokat is ilyen kritikusan követed? És mit csinálsz, ha egy ilyen ellen játszunk?"

Nézd, a többieket nem követem ennyire intenzíven, de igen, velük szemben is kritikus vagyok. Van is rá okom: A Queens Park Rangers jelenleg az angol másodosztályban próbálje megerősíteni a pozícióját a középmezőnyben. Az Anderlecht története egyik legnagyobb válságát éli éppen, örül, ha az első hatban benne lesz. Az Athletic Bilbao spanyol középmezőny, de ők legalább nyertek nemrég egy Szuper Kupát. Nem szoktam írni a topicjaikba, mert oda még nálunk is kevesebben írnak. Ezekkel a csapatokkal nem gyakran futunk össze, a QPR eddig összesen kétszer indulhatott nemzetközi kupában, a Bilbaoval egyszer játszottunk, az Anderlechttel kétszer. Többnyire mi voltunk az esélyesek és mindig tovább is jutottunk (az egyik Anderlecht elleni találkozó 2 csoportmeccs volt, 1 döntetlen és 1 vereség, de mindkét csapat továbbment).

"Szó se róla, kaptunk azóta már ki, de rendre, mint egyenrangú ellenfelek."

Nem tudom, mit értünk azon, hogy "egyenrangú ellenfelek". A Liverpool elleni két 0-1-en egyenrangúak voltunk? Mezőnyben talán a hazai meccsen. Az Atalanta minimum 3 félidőn át jobb volt. A Getafe ellen az egyik meccsen nagyon simán kaptunk ki, de a másikon sem éreztem valódi esélyt. 

"Inkább hiszem, hogy még a legnagyobbak is szentségelnének, ha minket kapnának."

Nem hiszem, hogy az Inter, a Manchester United, Arsenal/Benfica, Milan kétségbe lenne esve, ha bennünket kapna. És a kontracsapatok is szeretnek ellenünk játszani.

Előzmény: Gyenyi (26650)