ouzo Creative Commons License 1999.10.11 0 0 49
DEbrecenben például sokkal jobb a tömegközlekedés, mint Pesten. Pedig nem kapnak állami támogatást. Csak mondjuk ők kísérleteztek először gázüzemű buszokkal, trolivonalakat bővítettek, stb... Nem akarásnak szarás a vége. Igen nagy pojáca ez a Demszky. Látványos akciókat hajt végre, hogy igyekezete valósnak tűnjön a plebsnél, aztán tartja a markát az államnál. Mondhatni zsarol. De miért hiszi azt, hogy Budapest fontosabb, mint az egész ország? ÉS ha jól tudom, semmi ötletes próbálkozás nem volt még a BKV-nál, meg a pesti önkormányzatnál a helyzet megoldására. Mondjuk olyanok, amiről NaNe meg Carpy beszélt.
Addig meg minek ezeknek pénzt adni? Tehetetlen, demagóg, önző politikai ködevők.

Egyébként tényleg nem az autósokat kellene támogatni. Dunaújvárosban annak idején rengeteg bicikliutat húztak fel a városban (nekik még volt helyük), és most nagyon sokan járnak biciklivel.
Amerikában ugyan nem kap szerepet a tömegközlekedés, még akkorát sem, mint Pesten, de hát Amerika sokkal inkább negatív példa. 200 éve lakják azt a szerencsétlen országot, de már mindent szétvertek ott. Környezetszennyezés és bűnözés tekintében járnak inkább élen. Meg fitness ide meg oda, a müzlizabáló amcsik jóval kövérebbek nálunk...
Üdv:
ouzo

Előzmény: hamba (15)