Hali!
Hát hol is kezdjem? Az elején. Telefonon sikerült lerendeznem 12 fő részére asztalt, de be voltak fosva, mert 8-ra rendeltem az asztalt és fél nyolckor felhívtak, hogy biztosan megyünk-e. Első rossz pont, sajnos lesz még több is.
Nincs SÖR, meg egyáltalán semmilyen szeszes ital. Második rossz pont. Nem lehet dohányozni, gyszerüen rossz pont, de megbocsátható. Műanyagpoharakban az üditők, hát elég primitív, újjabb rossz pont. A felszolgáló csajt meg egyszerüen felaprítottam volna az egyik pizzara, annyira egy köcsög primitív állat volt. Nagyon súlyos rossz pont. A következő a pizzeria közönsége, csupa-csupa nyál emberek, fujj. Ennyi gennyes alakot nem láttam még egy helyen. Kértünk a pizzakra plussz feltéteket és a csaj indegyiknél
húzta a száját, csoda, hogy a végén nem esett le a fejének a felső része, ugyanis majdnem körbe ért a szája a fején, ha még lett volna velünk valaki bizos megtörtént volna. Nos ez még semmi, mert ha esetleg pincér lennék és este nyolc felé feltéteket kérne mindenki lehet, hogy így viszonyúlnék én is hozzá. Azonban pár perc mulva egy hihetetlen nyál banda ült mögénk (leírhatatlan arcok, IQ-juk kábé a pizzeria előtti csatorna fedél alatt lehetett) és mit látok a pincér csajszi fülig érő szájjal írja föl nekik az extra kivánságaikat. Aztán nyugtáztam, hogy ő is egy ugyanilyen primitív műmájer csaj és kész, pedig hagytunk ott vagy 10 rongyot. Csak hát az lehetett a baj, hogy az értelmiségieket nem tekintik embereknek. Hatalmas rossz pont. Amikor kimentünk dohányozni mindenhonnan hömpölygött a nyál a
pizzeriába. Úgyhogy nem megyünk oda többé. Kár mert a pizzák egész jók voltak és kiadósak, habár pizzahoz nem nagyon hasonlítottak, inkább egy hihetetlenül megrakott kenyerekhez, és a pizza szósz is elég gagyi volt, bár lehet, hogy nekünk azt is felöntötték 1 deci vízzel. Egyébként egy enyhén éhes ember simán megeszik egy pizzat.Egy szó mint száz a Don Roberto nekem nem jött be, de senkit nem beszélek le, mert esetleg jól érezheti magát valaki ilyen emberek társaságában, ha hasonlít hozzájuk. Képzeljétek el a McDonalds-, a Duna Pláza- és a Multiplex mozi- rajongók egundorítóbb táborát, adjatok hozzá még 100-at és vonjatok le koponyánként 150 IQ pontot és máris megkapjátok a Don Robertóba járók rétegét.
csá