shadoe Creative Commons License 2021.02.17 0 1 53980

Pierrot én se bírtam zsűritagként, egy konszolidáltabb változata volt Puzsérnak, de azért ugyanaz a szint. Erősen élnek az én emlékeimben is dalok, amik jók voltak, és elkaszálta, ráadásul eléggé bántóan is nyilatkozott, volt is, aminek volt nagyobb visszahangja (lásd Tóth Vera esete). Én nem azért sírom vissza a Philip-Csiszár féle zsűrit, mert mindig az aktuális zsűrit kell szidni, és csak a szépre emlékezem, ugyanis én akkor is kedveltem a zsűrizésüket, amikor még ők voltak az aktuális zsűri, és észrevettem, hogy normálisak. Egyébként ez a zsűri már annyira be van járatva, hogy előre tudom, hogy egy színvonalasabb rockdalnál Feró 8-9 pontokat fog osztogatni, Mező Misi maximum 7-et, de inkább 6-ot, ha pedig jön valami ismeretlen csaj egy aktuális limonádéval (vagy akár egy igényesebb lassú dallal), akkor Feró 5-6 pontokat ad (de adott már négyet is), Lilla és Misi ad nekik legalább 8-at, és minden ilyen erős műfaji különbségnél emiatt szétesik a zsűri. Ezek a zenészek saját stílusuk rabjai, nem tudnak elvonatkoztatni, a rocker nem érti a soulzenét, az R'n'B-s nem érti a rockert, és ez így megy hetek óta és még fog menni heteken át.