Lux Creative Commons License 1999.10.09 0 0 33
Üdv Toyotások!
Nekem egy 99.01-es 1.3-as Corollám van, tökéletesen elégedett vagyok vele. Gyakran vezetek más, hasonló kategóriájú autókat (Astra, Colt, Clio), de azok sehol nincsenek kifinomultságban ettol a járgánytól. Néha úgy érzem, a szervó meg a fék már túl könnyu, egy Astrás kör után szinte letépem a kormányt, és az elso fékezés biztosan blokkolós (nix abs).
Ami nem a legjobb, az a metálfesték. Tele van a kocsi eleje kofelverodésekkel (9 hónapos kocsi!), pedig a terepet messzire kerülöm vele. Mivel már másnál is olvastam ezt a problémát, gondolom típushiba.
Valaki írta, hogy az Avensise túl hangos. A német Auto Bildben max. pontot kapott a tesztben a zajszintre (pedig az Auto Bild nemigen pontozza agyon a külföldi kocsikat), mert az összes közül ez volt a leghalkabb (plusz zajszigetelése van a motortérnek). Arra már nem emlékszem, melyik motorral szerelt verzió volt.
Szerintem a Corollához boven elég az 1.3-as motor. Foleg Németországban használom, leginkább autópályán, és a 150-160-as sebesség nagyon fekszik neki. A fogyasztását még nem sikerült 7 liter fölé vinnem, az átlag vegyes 6 lityi. Eddig csak a központizár romlott el (beázott, magyar gyártmány, ajándékba adták...), az elso két szervízt nagyon olcsón megúsztam. Ajánlom mindenkinek, aki egy olcsó és megbízható autót keres!
Lux
Előzmény: micimacho (22)