Morningstar17 Creative Commons License 2021.02.16 0 0 16280

Hát, ... eléggé vicces. -:))

 

Azzal indultak, hogy a különböző nációk eltérő nagyságú adatbázisból kaptak kérdéseket, és ezeket összeengedték. Szerintem ez nonszensz, nem tudom ezt egyébként miként is gondolták komolyan. :O Így azokkal csesztek ki, akiknek nagyjából a legnagyobb kérdés adatbázisuk volt. No és kiknek volt talán a legnagyobb? Nekünk, magyaroknak. Persze hogy mi kaptuk a legnagyobb cumit. Bravó!

 

Így aztán a klasszikus játékmódokat uralták a bolgárok, meg az oroszok a maguk szegényes kérdés adatbázisával. Más mellettük nagyon nem rúgott labdába. Evidens volt, hogy a legtöbben a szövibe mentünk a sötét nagyurat gyalázni. Olyannyira, hogy szegényt végül megsajnálták, tán még gyűjtöttek is a megsegítésére. -:))) 

 

Eleinte ugyanis jól is lehetett szerezni pontokat ott, mire kitalálták, hogy ez így mégse igazán ok., ezért jól telepakolták sok idióta kérdéssel, amelyeknek csak elenyésző hányada mondható műveltséginek. Most a harmadik etapra valamennyire ugyan kiegyenlítődött  az egyes játékokban a pontszerzés lehetősége, de az első etapban szerzett pontokat már nehéz lesz überelni.

Már látom, a megoldást most az idióta kérdések özönében látják, mivel így garantáltan sok segítséget használnak majd a gémerek, és talán ez fokozza a vásárlási kedvet. Sokan pl. befizetik magukat a VIP sárkányrendbe, stb. Már a legcsekélyebb mértékben sem leplezik, hogy a fizetős módozatok választása irányába ösztökélik a játékosokat.

 

Ugyanakkor a játékban - talán éppen ezért - alig maradt már kihívás. Mostanra már a rangok/listák sem igazán tudják lázba hozni az embert. Kinek kell vásárolt eredmény? Ráadásul a csúcsnak beharangozott "legendaságot" eddig csak az nem érte el kb. aki nem akarta, A Honfin nagyjából  jelenleg kétféle gémer van: 1. aki már legenda, és II. aki a következő két hónapban legenda lesz.

Azt mondták, hogy az egyes szintek elérését jól fogja majd tükrözni a katona páncélzata. Az amúgy is aprócska figurákon ez telón alig volt látható. Erre meg azt mondta Biha, hogy a legendákat, na azokat majd biztosan fel fogjuk ismerni. Hát, őszintén szólva mindenre számítottam, csak lombszöcskékre nem. XD  .. pláne, hogy még a figurák ugrálása is a lombszöcskéket idézi.

 

 

Mivel azonban a lombszöcskék a szárnyukba lépten nyomon belegabalyodtak, a legújabb fejlesztés, frissítés során a palástot derékig (!!!) lenyírták, így a Honfit mától elözönlötték a lajbiban - vagy talán láthatósági mellényben -  ugrándozó legenda sáskák. XD  Tiszta röhej! -:)

 

Előzmény: Rendszerhib4 (16278)