Én írtam róla még 2016 márciusában. Titkos gyöngyszem. A belépőjegy nem kicsit húzós , de egyszer látni kell. Csak szombaton van nyitva. A mellette levő és SS Apostoliban levő Bessarion kápolnával is összeköthető, ami szintén korlátozottan csak pénteken és szombaton van nyitva. A kápolnának már többször neki futottam, de még nem sikerült bejutni.
Ha egy mód van rá, meg kell nézni a hercegné magánlakosztályát is. Én a fő lakosztályokat is vezetéssel néztem meg ( ami nem kötelező), nem került extra pénzbe és van angol és talán francia nyelvű vezetés is. A magánlakosztályok csak vezetéssel, és csak olasz nyelvű vezetéssel látogathatók és persze extra pénzbe kerül. Sőt még egy rövid vezetéssel a kertben is voltam. Az albán származású kertész vezetett.
Bent voltam reggel 10-tól du 2-ig.
( Az én közgazdász lelkem osztályozza a látnivalókat, amit láttam, külön a templomokat és a múzeumokat/romokat/kastélyokat stb. Százasával. Rómában az első csoportba a Colosseum, a Fórum/Palatinus, a Vatikáni Múzeumok, a Borhese, a Capitoliumi Múzeumok és a Palazzo Massimo tartoznak. A másodikba pedig a Caracalla, a Császári Fórumok Trajanus piacával, a Villa Farnesina, az Angyalvár, a Galleria Doria és a Galleria Colonna .