Ghanima Creative Commons License 1999.10.08 0 0 12
Hahó, mindenki!
Ha értelmeset akarok hallani, többnyire értékelhető magyar nyelven, aránylag nem rengeteg hirdetéssel, vagy meg akarok tudni valamit, netán színvonalasan szórakoztató dolgokon akarok derülni, akkor csakis és kizárólag Kossuth. Sehol nincsenek pl. ismeretterjesztő műsorok a Királyi Rádión kívül, vasárnap de. pl. 10-11-ig Gordiusz a Petőfin, majd átkapcs. a Gondolat-Jelre, után 30 perc a Föld körül, esetleg még Névjegy is, vagy Petőfi mese, ld. lennebb.
Időről időre esténként egy-egy színházi közvetítés felvételről, vagy jó kis hangjáték, sajnos mostanában egyre inkább csak ismétlések, mert nincsen pénzük újak készítésére nagyon.
Kiválónak tartom a Kossuthon hétköznapokon de. 11.30-tól a kféle irodalmi feldolgozásokat, több esetben fordult már elő, hogy meghallgatásuk után kaptam le a könyvet a polcról, ill. rohantam el a könyvtárba, ösmerőshöz előszedni az alapot.
Reggelente kizárólag Kossuth, KIVÉVE szerdát, amikor Orbán-nyalás megy. Ilyenkor továbbalszom, egészen kilencig...
Vasárnap koradélután pedig van, hogy meséket hallgatok a Petőfin!! Bizony!
Hétköznapokon 23 után belehallg. az Ennyibe, ha jó a téma, maradás. Ha nem Földi Ottó a műs.vez. akkor néha még éjfél után is jó kis cuccok kerülnek elő a Pityófin.
A Tilos nekem "vad", a Civilt sosem találom, a Fiksz van még egyáltalán??
Az is benne van ebben persze, hogy utálok keresgélni. Be van ugyan állítva a kereskedelmi adások egy része, de szinte sohasem hallgatom őket. Amiket jártomban-keltemben máshol hallok belőlük, az (a szó szoros értelmében) untig elég...
Bocs a bosszúságért :-( )
üdv,
Ghanima