naiv_ Creative Commons License 2021.02.13 -3 0 1039

Öcsike (azért nevezlek, így, mert nyelvöltögetésed óvodai viselkedési formákat idéz), hablatyolásod nem éri el az LSB-met. Fecsegésed természet közeli népek sámánjainak, füstben bedrogozott öngerjesztő, forgótánc közbeni értelmetlen szellemhajtó, ráolvasó mormolására emlékeztet.
Ott ez rendben is van, ez viszont egy konkrét világ, mérhető, létező paraméterekkel. Üres (és sokszor trágár) fecsegések helyett, mozdulj el inkább a kokrétumok irányába, hogy komolyabban vehető legyél - hol a fénykép a csodálatos, profi  lemezjátszó állvnyodról (asztalodról)?
Amig megtalálod, hallgass gamafon lemezeket elérzékenyülésig ájultan, a maguk 300-4000 Hz savszélességében, 25-30 dB-s jel-zaj viszonnyal, lehetőleg rugós motorral, rátehed nyugodtan egy összecsukható, alulábas kemping asztalkára, nem veszítesz semmit... Ha elfáradtál, ráteheted mindezt orosz-csöves erősítődre, egy korban hozzáilló mikrofon segítségével  - de választhatsz Neumann kondenzátor mikrofont is - hogy dekódold, mit jelen az egyenszilárdásgú átviteli lánc...:). Tűnyomás beállítással nem kell fáradoznod, ha elkopott, nyúlj a varró dobozodba...  
  

Előzmény: Mono SE (1038)