Blindmouse Creative Commons License 2021.02.11 -1 0 51413

És egyik megalopoliszt se úgy tervezték meg annakidején hogy 200 év múlva el lehessen vezetni az autóforgalmat, és mindnek legyen a belvárosban parkolóhelye.

Ez a 6 sávos utak, mégsincs forgalom dolog egy helyen jött össze a világnak.

 

Észak koreában. :)

 

 

 

 

Rosszak lennének a szaporodási mutatók?

Tulajdonképp indirekt kényszerszaporítás van, mindenhol azt sulykolják,  ha ennyi meg ennyi lárvácskát ellenek, akkor sok pénz jár,  akkor leszel valaki, akkor járnak neked előnyök, állampolgár leszel, meglesz a helyed a valhallában.. 

Más kérdés hogy nem a viszonylagosan enyhe számú szellemi elit változik szapora ellőgéppé, hanem a közép-alsó osztályok főként. Kimész az utcára és ezt látod átlag pórnép tologatja az izékéit elkámpicsorodott kialvatlan fejjel. :)

 

Szóval Bp-n kb a kilencvenes évek végéig volt relatíve elfogadható mennyiségű ember, a háború utáni visszaszaporodást kb addig bírta el a város.

nyilván minden metropolis ilyen szempontból más és más.

Ergo hülyeség összehasonlítani egy 17 milliós lakosú L.A.-t a 9 sávos autópályákkal egy posztszovjet 2 milliós Bépével. 

 

Mindenesetre az a helyzet hogy a két randa nagy világháború erőteljesen segített karbantartani a bolygón az embermennyiséget, különben nem most zajlana az bolygón az utolsó zöld négyzetméterek lakóparkká alakítása hanem ugyanez 100 éve lett volna. És az ember alapvetően hülye,  vernyákol hogy mentsük meg a bolygóót jajj..   mindeközben teljes erejéből szaporodja tele az egészet.. és szórja tele a fogyasztói társadalom szemetével amit 3 évente kidobálnak hogy vegyen újat bármiből.

Aztán amikor a földanya kicsit megrázza magát, mert már viszket a sok csípő "bolhától", és "beszórja magát" valamivel mint most a kovid, abból se kap észbe az ember. 

hidd el,  vége ennek az egésznek,  mégszaporább lesz a faj.   Bocs ha nagyon offba ment ez már el.

 

 

 

 

Előzmény: Patreides (51412)