hamba Creative Commons License 1999.10.07 0 0 15
division by zero
Képzeld el, hogy mindegyik járatból csak 2%-ot vesznek el! Ha az összeadódik, mondjuk 3 átszállásnál (ahogy én járok suliba), az már elég húzos lehet!
Egyébként a metrón tényleg elég nehéz bliccelni, de ott például simán be lehetne vezetni a londoni, barcelonai modellt, hogy csak jeggyel lehet elve lemenni a metróba. Nincs lehetőség bliccelésre, ha nincs jegyed, csókolom.

Carpy
Miből fejlesszen a Városháza, ha pl 10 mrd-dal kevesebbet kap jövőre? És itt most egy elvről van szó: kiszolgájuk az autós lobbit, és utakat építünk, leépítjük a tömegközlekedést, vagy próbálunk, a korral haladva korszerűbb megoldásokat keresni ennél! A városban autóval való közlekedésről bebizonyosodott, hogy nem megoldás. De addig ne várjuk egy autóstól sem, hogy kiszálljon, amíg olyan káosz van, mint most. Miért nem csinál semmit DJ Pepó?

A tömegközlekedést pedig nemcsak Pesten, hanem mindenhol kéne feljeszteni, de azért olyan szerepe szerintem sehol nincs, mint Pesten. Amennyire tudom, vidéken pl. azért csúcsidőben sincsenek dugók, és ott a (tömegközlekedési hálózat) sem olyan sűrű.

Hamba

Előzmény: division by zero (14)