Anolia Creative Commons License 2021.02.09 0 0 589

Kedves Fórumtársak!

Kedves Krisz!

Köszönettel elfogadtam a meghívó felajánlásodat, e-mail címem elküldtem.

Bár először én is azon a véleményen voltam mint Szasza, de miért ne próbálhatnánk meg. Vannak rövidebb sorozatok is, nem kell állandóan filmet nézni.

Egyébként  nekem is változtatni kell a filmnézési szokásaimon, már fáj a szemem, remélem a tavasz beköszöntével kevesebb filmet fogok nézni.

Sajnos mindig hosszabb filmeket választok, így ha elég érdekes, nem tudom abbahagyni a nézését.

Mostmár csak néhány rész van hátra a Kara Para Ask - Piszkos pénz tiszta szerelem c. filmből.

Én magam sem értem, nekem ez a film is nagyon tetszett. Most a végén néztem meg, hogy mind a film, mind a szereplők rengeteg díjat megnyertek.

Észrevettem, hogy a legtöbb film, ami nekem tetszett, az Ay Yapım-nál  készültek,Kerem Catay  producer filmjei, vagy rendezőjük Hilal Saral.

Ez is egy jó kis történet, szerelemmel kiegészítve. Tanulságos, elgondolkodtató  történet.Jók a szereplők is, Tuba Büyüküstün a  Bosszú vagy szerelem c. film megnézése óta nagyon tetszik. Meggyőzően alakítják a szerelmespárt Engin Akyurekkel, időközben  rájöttem, hogy bár jóképű a színész, nekem mégsem az esetem.

Láttam már a Fatmagülben is, ott még nagyon fiatal volt.

Ami nem tetszett a filmben, hogy több szerelmespár közül az ő csókjaik nem igazán voltak élethűek.A csókjelenetekben nem sok érzelem mutatkozik. Ha már nem vállalták be a csókot, legalább takarták volna őket, vagy messziről filmezték volna.

Kedves Szasza! Jókat derültem a 582.sz. hozzászólásodon. Én már alig-alig nézem az Elsöprő szerelmet, egyenesen idegbajt kapok tőlük, sőt a férjem is már tiltakozik ellene. Észrevettem, hogy próbálok közben mással is foglalkozni, de az elmúlt héten max. a reklámszünetig erőltettem magam.

Nem bírtam nézni, ahogy Yalint minden ok nélkül összeveri Toprak, mint egy felbőszült vadállat rontott rá szegény emberre. És a részeg jelenetet sem néztem, csak rövid ideig.

Sajnos a filmeket időrendi sorrendbe kellett volna nézni, mivel Can Yaman e filmbéli alakítása és szerepe rendkívül gyenge, rossz nézni, rossz a történet is.

Ha már itt tartunk, akkor megemlíteném Özge Gürelt, ami rossz vállasztás volt Can Yaman mellé, a Bay Yanlisban. Szerintem.

Ráadásul, hogy a két filmjét egyidejűleg  nézzük, nem látok különbséget Nazli  /mostani részekbeli/ és Ezgi hangos megformálása között. 

Mintha ugyanazt látnám.

A filmen egyébként jókat mosolygok, mert itt a szinkron sokat hozzátett, sőt Levent doki szinkronja is  mostanára elég jó lett.Vagy megszoktam. Lehet vissza kellene nézni az eredetit?

Özgür frizurája nem igazán tetszik, de a mostani inges kinézete igen. 

Néhányszor belenéztem az Álmodozó c. filmbe is , Can Yaman alakítása és külseje mégis ott tetszett a legjobban.

Annyi sok infó került fel a filmekről, sajnos ezekhez  nem tudok hozzászólni, még nem volt időm utánanézni. De az biztos, ha egy film nem váltani ki belőlem érdeklődést, érzelmet, hát nem is nézném meg.

Én is hagytam már abba filmet néhány rész után, pl. Egy ellopott élet, vagy a Kuzey Güney esetében, de nem tudom, hogy visszatérek e hozzájuk.

Szép napot kívánok mindenkinek

Anolia

Előzmény: nkrisz308 (588)