Alváskultúra (X) 2021.02.09 0 0 14286

Szia Zajoncful,

 

nem gondolnám, hogy ekkora komfortérzet különbséget egy papa-mama matraccal át lehet hidalni, általánosságban olyan 10% a különbség (vagy kevesebb) egy papa-mama matrac kétoldala között. Ez annyit jelent, hogy feltételezem, hogy a párodnak kemény, neked meg puha lesz tehát ha nem is teljesen, de nem kevés pénzért csöbörből vödörbe esnénk.

 

Egy megfelelő szakkereskedés elkerülhetetlen lesz, ha jól akar választani az ember. És szerintem a két külön matrac is. Érdemes lenne arra törekedni, hogy kb egy magasak legyenek. Valamennyit majd az ágyrácsnál ki lehet bájlágolni, de könnyebb, ha minél kevesebbet kell. Szóval a két matracot majd egy szintre lehet hozni (egy magasságra). Persze-persze. Középen lesz egy valamilyen (matrac függő) rés. Valamit valamiért, de vannak erre is filléres megoldások. Egy részről matrac hézagoló vagy matrac ék, más részről meg egy (amúgy sem árt) matracvédő szinte teljesen eltűnteti ezt.

 

 

Szóval mindig van remény. Persze a szerelemért sok mindenre hajlandó az ember, azért aludni, jól aludni is nagyon fontos...

 

Üdvözlettel:

 

pálinkás László

Előzmény: Zajoncful (14283)