biohazardxx Creative Commons License 2021.02.08 0 0 6574

sziasztok. 

 

Nemrégiben vettem egy husqvarna 120 mark II gépet, bejáratás megvolt ahogy a nagykönyv megírja és ment már jópár üzemórát.  Valami problémája biztos hogy van mert mikor szeretnék vele fát kidönteni akkor teljes fordulaton vizszintes állapotban kb 3-4 másofperc után elkezd fulladni és ha nem veszem ki függöleges állapotba akkor le is fullad. Nem fatermelés csak van pár 10-20 centis akác meg kőris ami az udvarban  fölösleges. Valami karbi gond lesz tuti, de észrevettem azt is hogy a tankban a karbi csöve szinte teljesen a tank szájánál van. tehát ha elfektetem a fűrészt és csak félig van a tank akkor a levegőben áll a cső. Ez normális? Okozhat fulladást 3-4 másodperc után fektetett állapotba? Olajok azok gyári husqvarnák, szoval azzal sem lehet baj.

 

Ja és van az L és H csavarok amik a fordulatot szabályozzák, az L-nek mi szerepe van ha van alajárati csavar is? Nem értem  hogy a kettő enm ugynaz lenne?

Bocs ha hosszúra sikerűlt csak az első husqvarna fűrészem és nincs tapasztalatom ezekkel a gépekkel. Esetleg ha van valami praktika vagy fortély ezekhez a gépekhez az szivesen megfogadom :)