zöldkomcsi: Creative Commons License 2021.02.07 0 0 386973

Abban egyetertettek, hogy barmelyik vakcina jobb, mint a virus.

 

Nem biztos, mert a természetes vrusban nincs immunitás ébresztő, ha valami akkor az ellenkezője. Ha mint vakcinát használunk egy teljes vírust ezekkel a kiegészítőkkel akkor sokkal nagyobb valószínűséggel alakul ki autoimmun betegség.

Legalábbis ezt ne, sárgaláz, kanyaró stb... oké, ha szükséges lesz megint akkor én gond nélkül igénybeveszem, 5-6 éve kaptam, de ezt nem, ebben túl sok a hozzánk hasonló fehérje. 

 

...de írogatom, a többit se, ha már annyi mutáció lesz, hogy havonta vagy hetente, a vakcinákat már cementgyárakhoz hasonlóan ontják, pár nap alatt fejlesztnek engedélyeznek, abból én már kimaradok ha egy mód van rá. )-:

 

Mondtam az elején, nátha ellen nincs vakcina, ha éppen halálos is lehet akkor se. Olyan létezhet, hogy lefújják a járványt és megfordul, oly módon, hogy mint manapság üres kórházakat mutatnak a titokban készült videok, akkor majd zsúfoltakat ugyan úgy, az elképzelhető.  ...vagy a frász tudja?  mondom, földtörténeti esemény van, 3 milliárd éve alatt az életnek ilyen még nem volt, egy fajta vírus ekkora területen elterjedve. )-:

Előzmény: Salvor2 (386970)