Janus Creative Commons License 1999.10.06 0 0 23
Sziasztok!
Szerintem már csak kevés ideje van az emberiségnek ahhoz, hogy sikerüljön túlélnie saját magát. Egyes rózsadombi aktivisták bőszen hangsúlyozzák, hogy eddig is voltak válságok és mindegyiket leküzdötték. Na igen, hurrá!
Csak azt felejtik el, hogy a Föld ZÁRT!!!! rendszer. Ha nem is veszünk tudomást a genetikai degenerációról azt fel kellene ismernünk, hogy lassan csak termőföld és város lesz a földön és még így sem lesz elég kaja!!! A benzin csak erősen korlátozottan áll már rendelkezésünkre! Sokan csak legyintenek, de rengeteg anyag készül még olajból pl.: műanyag! Egyre több energia kell! Miből??? Az atomerőműveket a fejlesztés helyett bezárogatják, a fúziós erőmű meg még nagyon messze van. (szerintem az emberiség szinte egyetlen esélye, hogy megcsinálják hamarosan a fúziós erőművet)
Még így is elég sok feladatot kell megoldani a megmeneküléshez.
Kis prognózis: SZÍVÁS!
Bővebben: Benzinár emelkedések -> társadalmi feszültségek, 2020-ra az erdők és a nem haszonállatok (főleg emlősök) kiírtása -> "kártevők" elszaporodása + éghajlatváltozások, levegőszennyezés -> allergiák stb. (ez még a kisebb baj)
Népvándorlások->gazdagabb országok vasfüggönnyel veszik körbe magukat, helyi háborúk kialakulása, vallási fanatizmus térnyerése -> SÖTÉT KORSZAK eljövetele kb. 2060-ig bekövetkezhet. (sajna ennek igen nagy a valószínűsége kb 90 %)
Lehetséges megoldás: a föld lakosságának 90%-t meg kellene szüntetni. Az esőerdőket rendkívűl erősen védeni kellene. Át kellene térni az atomenergiára és mindezt nagyon gyorsan!!!
Természetesen ez nem fog bekövetkezni így a civilizásió vége igen nagy valószínűséggel igen közel van!
:-(((
Janus