ficko22
2021.02.05
|
|
0 0
137491
|
Köszönet a vállaszokért. Visszaolvasva most magamat hát nem mondom elég kusza. Nem tudtam foglalkozni a dologal de tervezem egy eszközt amive majd menet közben videóka rögzitek motorház és futómű több pontról. Ma a lányom például a hátsó üllésről azt jegyezte meg, hogy a pohártartóban erdekesen rezeg az üdítő. Erre én az emelkedőhöz érve ráléptem a pedàlra. Hát látványosabb mérést a rezgésekre nem is találhattam volna. Kicsit tovább fejlesztve a dolgot a telefontartóból követtem fejleményeket. Kellemetlen de lényeges , hogy előzőkben azt írtam 2000-res fordulattól elsimul a remegés, hát nem. 4000 ig nem hajtottam meg, de kijelenthető, hogy a remegés teli gázon szinte mindenüt jelen van. Emelkedőkön pedig méginkább. Ha elveszem a gázt akkor abbamarad. Lasú gázadás nál szépen megy. Négyesen 50 km/ h is szép a futás, vagyis érezhetően dolgozik a kettőstömegű. Amit viszont még nem említettem, hogy tolatáskor is erőssen beremeg az idulás és a tolatás magában is elég darálósan hangzik. Mondjuk amikor megvettem az autót akkor sokkal darálósabb volt és a váltóolaj csere meg is lepett mert a váltóban kb. öt mili olaj ha volt ami kifolyt. Kitudja mennyit ment majdnem olaj nélkül. Igyekszem majd videózni és valamikép megosztani veletek is, hogy tisztább legyen a kép. Kicsit a szarból várat szaga van az egésznek de ha meglessz biztos nagy tapasztalat lessz benne másoknak is. |
|