Gyenyi Creative Commons License 2021.02.05 0 0 26593

A legfontosabb: Az UEFA Onana-t 1 évre (nem tudatos) doping-használat miatt azonnali hatállyal 1 évre eltiltotta. Nagyon ránk jár a rúd

 

"Miért ne lehetne? Csak az edzéslehetőséget kell biztosítani."

Azt hinném, hogy azt azért nem jelenthetjük ki kategorikusan, hogy többé nálunk nem játszhat. De ehhez sem/nem értek.

 

"Nem értelek. Azt mondtad, te sem játszatnád. Akkor mi ez a nagy megértés? "

Én nem játszatnám, de én nem vagyok felelős teljesítményünkért. Aki az, azt megértem, ha nem annyira konzekvens.

 

"Ő is felelős? Mégis milyen alapon?"

Ő a felelős a benevezett játékosok listájáért. Akkor logikus, hogy (közvetve) azért is, hogy az hibátlanul megérkezzen az UEFA-ba, még, ha nem is ő kattint a "SEND" gombra.

 

"Ha nem is a távozási szándékáért, de El Hamdaouit ki merte hagyni."

Mert nem volt vele elégedett, és össze is veszett vele. De te is úgy írod, hogy ennek semmi köze nincs témánkhoz. Ten Hag is hagy ki olyat, akivel nem elégedett.

 

"Nem tudom, volt-e bejelentés, a Bosman-szabályt akkor vezették be és Davidsék rögtön éltek is a lehetőséggel. "

Aki nem ír időben alá, az el akar menni. A Bosman szabály 95 decemberében jött ki. Davids és Reiziger 97 nyarán mentek ingyen el. Lett volna idejük hosszabbítani, és 97 tavaszán Van Gaal már tudta, hogy nem fognak. Kluivert csak 98 nyarán ment el, de távozásáról talán te többet tudsz. Magánélete miatt mindenfelé kifütyülték, és már tavasszal megmondta, hogy nem marad. Attól persze még, ha tudott, játszott. Végül kaptunk érte 2 milliót, de az nem lehetett az ára, hiszen ugyanakkor Gabrichért többet kaptunk.

 

"a harmadik példám ül: 1987 őszén Rijkaard bejelentette, hogy el akar menni és Cruyff simán kihagyta a csapatból. Pedig kicsit azért komolyabb játékos volt, mint Brobbey."

Úgy tudtam, hogy Rijkaard előbb veszett össze Cruijffal, aki ezután kihagyta, és mondta, hogy menjen el. Valóban 26 évesen komolyabb volt, mint ma a 19 éves Brobbey.

Előzmény: nj (26591)