Törölt nick Creative Commons License 2021.02.04 -1 2 182012

Szerintem nem látod a lényegét. Ha azt vesszük, hogy ez egy kvázi technikai/creative hobbi fórum, akkor kifejted a véleményedet, mondjuk hogy a amaroy koffeinmentes tégla kávék nem érik meg a fél kilós 800Ft-os árukat, (szerintem - és ez is fontos) mert.....

 

De nem, nincs semmi érv, viszont van olyan, hogy sértegetitek a másikat, "Ahol szar van veréb is van", tehát kis szürke veréb és szart eszik, így vannak degradálva ezek az emberek ezen a fórumon.

 

A másik dolog, azt írtátok, hogy a koffein mentes kávé teljes mértékben élvezeti cikk, igen nem drog mint a rendes kávé a koffein hiánya miatt, viszont vannak emberek, akik olyan élethelyzetbe kerülnek, hogy szívbetegek lesznek, közben elvesztik állásukat, és valami alternativa kell, hogy a felvett 50+ eves szokásukat folytatni tudják..

 

Persze a Kávéológia fórumon nem kapnak segítséget, mert pl nem írtatok nekik jobb alternativát - szemelőtt tartva az árat is - ami überelné náluk a amaroy helyetti KV fogyasztást..

 

Vérzivataros időket élünk a covid miatt, 300-400 ezer ember vesztette el a munkahelyét, mégtöbben akiknek  nincs/korlátozott a bevétele, szerintem egyáltalán nem  jó szarozni és verebezni a mai időkben.

 

Az utolsó gondolatom meg az, közületek van-e, aki koffeinmenteset fogyaszt (esetleg kényszerből mint sokan mások) és esetleg kóstoltátok-e ezt a fajta kávét...

 

Köszönöm.

Előzmény: Katoczi (182010)