. kata31 Creative Commons License 2021.02.04 0 0 2552

Szerintem hagyjál békén. Nem érted az EU források rendszerét, nem olvastad el a FÖTÉP 2020-2027-et, hogy mikre lehet mostantól pályázni.

Bizony a 2022-es választásokra is sok minden új lehetőség fog megnyílni. Ezért híjuk ki minden OGY képviselőt most, hogy ismertek Górtól, Kálmán Olgáig.

 

Nem biztos,hogy Kiss akarata annyira önálló, hogy rosszat tenne esetleg a saját pártcsaládjának .. de nem is érdekel igazán. Ha a kormány fog lehetőséget adni a városrészt fejlesztve, ami a 16 éves EU tagságunk szégyene, annak fogunk hangosan tapsolni 3 évtized várakozás után a rendszerváltástól számítva.(1971-től a családi házas beépítésre kijelölten)

 

 

Meg kellene érteni, hogy semmi közünk a 10sz. vk. lakótelepeihez...mintha más került lennénk itt a 4.sz. vk-ban. A lakótelepre nem lehet környezetvédelmi forrásokat pályázni, esetleg szociálisakat, óvódákra, parkokra..  Mi hozzájárulhatunk a vízbázist védő csatorna, a lakosságot ellátó vízvezeték önrészéhez, így tételben sem számítunk a véges forrású HÉV, panelnapelem..bármi programokkal szemben.

 

Nincs mit szembe állítani szolidáris lakótelepiként velünk, aki, egy pohár vízre szorulunk és nem kényelmi vágyaink vannak! :-)  - asszem világosabb nem lehetek!

Előzmény: minoritások (2551)