quasi001 Creative Commons License 2021.02.04 0 2 5378

 

Nekem körülbelül 100 négyzetméternyi füvem van, mára már 40-50 helyen van kiégve a fű, számols ilyen "lyukban" látszik a friss macskaszar is. Nyáron különösen nem egy fain érzés, amikor a fűnyíró bokán lő téged macskaszarral, vagy felszívod orral a macskaszarport vagy macskahúgy párát.

 

Úgy gondolom jogos elvárás a részemről, hogy ne váljon WC a kertemből. Sajnos az összes létező legális módszer szart sem ér, egyet leszámítva. A vízágyús / mozgásérzékelős állatriasztó. Viszont ezt sem a macskatartó fizeti ki, hanem én.

 

És én szerencsés vagyok, mert van pénzem ilyesmire, meg arra is van pénzem hogy egy elpattant slag miatt elfolyt vizet kifizessem, ugyanis futok egy ilyen kockázatot is. De számomra az is abszolút érthető, hogy akinek erre nincs pénze, az elkeseredettségében az állatok elköltöztetését vagy ettől még brutálisabb módszert fog választani, főleg ha az adott portánál gyerekek is vannak.

 

És most lehet jönni jogszabályokkal, de ami jogszerű az sajnos nem mindig igazságos is.

Márpedig az én gyerekem nem fog elkapni semmilyen nyavaját, és nem fog húgyos / szaros fűben játszani, így vagy úgy de megoldom, az biztos.