ecsém Creative Commons License 1999.10.05 0 0 10
Elöször is köszönöm a hozzászolásokat!
nagyon érdekes, hogy yol rátapintott arra hogy e témára ált. igy reagálnak: te fasiszta....pedig az emberi társadalmakban nagyon ritkán észrevehető a negativ visszacsatolás:---jol példázza ezt a ragadózók estében(akik specializálta magát eggy adott fajra), hogy azok a zsákmányállatot sohasem képesek végleg kiirtani, egészen biztos hogy az utólso pár ragadózó már régen éhen pusztulna, még miejlőtt a zsákmányfaj utolsó példányával találkozhatna. Vagy az a szabályozás is hiányzik Hogy vlmely halász aki az élőviz hozamábol él okosan teszi ha azt csak mindig annyira halássza le hogy a tulélő halak az ivadékoknak még éppen azt a maximumát hozhassák létre, mely a lehalászott mennyiséget újra kiegésziti.A népszaporulat önszabályozása talán a háborukban,betegségekben(AIDS) manifesztálodik.Micu véleményével is eggyetértek de néhol elhamarkodott--- gondolok itt a parlament előtti tüntetésre.Ja és te biciglivel jársz micu?
Duda amit mond az orvos barátjárrol igen radikális gondolkodás, de én is néha úgy érzem magam mint egy rák a vizes vödör alján aki ki akar mászni hogy amikor már a vödör peremén járok a többi ráktárs belémkapaszkodik és mindig visszahúz a kezdeti állapotra. És én most itt nem az anyagi javak hajszolását dicsőitem, hanem az élettér elpusztitását sajnálom érdemes e gyereket nevelnem vállalnom.?
Aki látta a HETEDIK cimű filmet, vagy olvasta gondoljon bele milyen igaza van a gyilkosnak...(persze nemm amit csinál hanem amit a kocsiban mond a rendőrőknek)
Fidusznak köszönöm az infót....jéé..
Egy másik gondolatkör:" az élő természettől való ált. és gyors elidegenedés nagyban felelős a civilizált ember esztétikai és erkőlcsi eldurvulásáért. Miért is érezne a felnővekvő ember tiszteletet bármi iránt, ha minnden amit maga körül lát, emberi mű mégpedig nagyon silány és ocsmány emberi mű. A városlakók elől még a csillagos égbolt látványát is elfedik a toronyházak és a légköri szennyeződés....
KEVÉS AZ ESZKIMO, SOK A FOKA.
Bár nemcsak az ilyen pesszimista dolgok foglalkoztatnak, de a jövőbe látás a jelen tervezéséhez segit hozzá..*

A szabadság illúzio....ez nagyon fontos dolog...egyedül a saját döntéseinknek van szabadsága...................

A gyengébb elhullik az erősebb megmarad.--rossz, elhibázott, fasiszta, semmilyen szempontbol nem humán gondolkodás????????????????,---------