m61petyus Creative Commons License 2021.02.01 0 0 37694

Sajnos átnevezni nem lehet, ha jól tudom. Vagy a létrehozója talán megteheti.

 

Egyszerűbb, hozzunk létre egy - Sony-Minolta Alpha felhasználói Klub-ot

 

A leírásban leírjuk a rengeteg új típus és régi Minota DSLR felhasználó miatt jobb ha nem aprózódunk el, általánosan itt elérhető a legtöbb felhasználó majd. A többi gép specifikus topik maradhat, hisz ha valaki csak konkrétan mondjuk az A7I x problémája vagy a 14 éves A900 y menüje kapcsán érdeklődik lehet jobb ha ott teszik. De az általános mindenkit érintő akár típusok gondjaival kapcsolatos tapasztalatok és infó cserék eme Klubnak életében zajlik majd, várunk mindenkit stb!

 

Utána kb. fél évig az összes Sony fórumon az adok veszek topikokban is hetente egyszer kiírjuk a közösségi kályha a - Sony-Minolta Alpha felhasználói Klub

 

Azért nem simán Alpha Club mert abból sok van és egy régi Minoltás nem gondolja ott neki is van infó és helye, másrészt ha pl. a Sony pár év múlva elhagyja az Alpha brand megnevezést, akkor megint rossz lesz a Klub név. 

Ha a fotó bizniszt is eladja akkor szívás :-)

 

Létre hozzam? Megteszem. Csinálok hozzá szép banner csíkot is majd akár.

Adjátok meg mi legyen a leíró szövegben.

 

A fele az itteni kiírásból egy az egyben átvehető csak az SLR-t kell kivenni. 

 

Utána abban segíthettek, hogy itt is és ki melyik egyéb Sony fórumon jár időnként linkeli az összes többin mint felhívás érdemes az új Alpha Klubba a szélesebb olvasottság miatt nézni. Kb. fél év mindenki át szokik.

 

 

 

Vélemény?  

Előzmény: sgyxxx (37693)