zöldkomcsi: Creative Commons License 2021.02.01 0 0 386543

Azért valahol szürreális, hogy akkor ott élő emberek személyes tapasztalatait próbálod cáfolni olyan dolgokról, amelyekről sosem volt semmi személyes emóciód, ott sem jártál soha - de akkor sem hiszed el a tényeket, mert ütközik a hiteddel...

 

Te nem vagy eszednél, ő cáfolt engem, nem mondta ki, de célzott rá, hazudok, nem is volt Pesten prolilakás, azt a kommunista conducator találta ki ..... vagy nem tudom mit írkált össze vissza?

Érted? Még én is voltam nem egyszer abban a lakásban, a folyósón kinnről nyílt a wc. Csauseszku nem is élt még talán amikor az épült és 1970 ben még használatban volt.

 

Mint Észak-Korea, ami szerinted teljesen rendben van, nem volt semmiféle éhezés (ja, csak kb: 2 millióan haltak éhen 90 után), meg nincs is elnyomás, bezzeg délen...

 

 

90 ben nem tudom, megbízható hírforrásom 2005 körül járt oda rendszeresen dolgozni.

Na de a demokrácia sokkal nyomorúságosabb máig is, az nyilván te is tudod. Ez a kép pl egy demokráciában Mumbaiban mostanában készült, szabad választások vannak persze:

 

A nagyobb ökörségetek persze az, hogy a világon mindég pontosan egyenlő volt minden csak mikor jöttek a kommunisták azok lemaradtak.  ((((((-:. ... meg a román adósság is lett volna annyi mint a magyar, a magyar pedig mint az osztrák. (((((-: Hiszitek, hogy csak szabad választásokat kellett volna rendezni és nyomtatnak pénzt mindenkinek. (((((-:

 

Előzmény: advocatusdiaboli (386535)