karosult95 Creative Commons License 2021.01.31 -1 0 203

Sziasztok.

 

Ahogy olvasgatom az írásaitokat, úgy tűnik, hogy utánvét esetén 2 napon belül küldik a cuccot, de előre fizetésnél nem küldik. Ha az én esetemet nézzük, akkor már a pénz náluk van. Innen kezdve már csak a türelmet kérik. Kb 1300 tag van a facebook károsultak csoport oldalán. Ha átlagban 100000 forintot buktak a vásárlók, akkor 130 000 000 forintról beszélünk. Ha nem mindenki regisztrál az oldalra, akkor lehet, hogy ennek a duplája is az összeg. 260 millió forint is lehet.

Ha pedig bizonyítható, hogy az elején tudnak a hibákról, hiányokról, sérülésekről, akkor szándékosan tévesztenek meg minket. Ha ez csalás, akkor jelentős értékű, üzletszerűen elkövettet esetben 8 évig is büntethető.

 

2020.dec.elején rendeletem az Extreme Digitaltól. 2 nap múlva kiszállították a csomagot, kb 100.000 ezer forintot fizettem. Kipróbáláskor észleltem, hogy használhatatlan.

Hosszas telefonálások, levelezések után lassan eljutottunk odáig, hogy futárt küldenek a csomagért. Sokáig vártam a futárt, végül a fogyasztóvédelem és a békéltető testület javaslatára újra megértem őket nyomatékosabban. Pont aznap elvitte a futár a csomagot. Újabb levelezés során kb 15-ször a türelmemet kérték, de pénzt nem adtak vissza! Most kb 2 hónapja van náluk a pénzem. A békéltető testülethez fordultam.

Kíváncsi vagyok egyébként, hogy a rendőrségi nyomozás során kideríthető-e, hogy már tudtak az áruk hiányosságairól.

 

Egy károsult