Veszpremi Creative Commons License 2021.01.29 -2 0 9657

Ja :) Csak én a végeredmény szempontjából nézem. De vannak apró pozitív dolgok:

1. visszatették az Almádi terelő táblát, igaz, hogy faékkel :)

2. a Maxon előtt (ahol néha 100+-al is mennek most) a napokban kitették az 50-es táblákat. Viszont ezt sokan ma is semmibe vették, láttam. Az utca végén meg hiányzik a Szfvár irány tábla, emiatt sokszor jobbra kanyarodnak, ahol nincs tovább. Egy tábla kéne még, meg sebességet mérni is jó lenne!

3. a remélhetőleg hamarosan kész 2x1 sávos Almádi irány úton árokba elkezdték a beton burkoló panelek elhelyezését, remélhetőleg már csak ez hiányzik az átadáshoz!

 

Mivel Almádi felé lezárva, most nagyon sokan erre járnak gyalogolni (meg persze bringázni is) naponta, frekventált hely lett. A régi vasúti őrháznál nagy kérdés, hogy miféle munkálatok vannak/lesznek, meredeken túrtak valami útfélét fölfelé (Piedl felé) is, egyelőre nem látni mi a cél. Ott elvihetnék a Maxon alatt a bringautat egyenesen az odébb már meglévő műútra és onnan egyenesen a meglévő Sz.puszta felé vivő bringaútra. Arról sehol sem találok infót, az Alsóörs felé vivő bringaút veszprémhez tartozó szakaszával mi a terv, mire lesz kész, egyelőre mozgolódást én nem látok.

Előzmény: menut (9655)