Kei-Satu Creative Commons License 1999.10.01 0 0 2
Az én Firebird 2-met 1996-ban vettem kb 17000Ft-ért (kerekítve). Akkor még a PC GURU lelkes olvasója voltam, és ott ajánlgatták gyanúsan nagy vehemenciával ezt a "csodaterméket". Mondták, milyen kúl, meg szuper, meg különben is, miért nem vette már meg az olvasó pedig mondták már százszor, stb.

Szóval ennyi pénzért tudom, hogy ne várjon sokat az ember, de ez azért pofátlanság. A kar már kapásból lötyögött, pedig még hozzá sem nyúltam. Nagyobb ellenálláson peig szó szerint nyekergett. Méghozzá elég hangosan.

A programozásról. Az mondjuk jó volt, a szomszéd mondta, hogy baja volt a makrók beállításával. Nálam minden működött, bár a Mortal 3-at nem lehetett ketten játszani. Win '95 alatt macerás volt nálam, bűvészkedni kellett.

A design jó, kényelmes a fogása, de a tűzgombok hangosan kattognak. Hiányoltam a gumibevonatot, de az pótolható. A tolóerő-szabályzót nem sikerült normálisan bekalibrálni (EF2000-ben min. 36%-on mentem ennek segítségével).

Adtak hozzá nagyon szép cödöt. Kihagyhatták volna, mert ha jól emléxem, nem volt rajta a joy drivere.

Egyszóval a mai árakat nézve sem szabad véleményem szerint ilyenbe pénzt feccelni, inkább szenvedek egy gagyi 1500Ft-os bóvlival, mint egy 10000-ressel.