Ha nem buszsofőr vagy, vagy volánnál dolgozó szakember vagy aktív/volt távolsági utas, akkor külső szemlélőként a szakmai érveléseid erősen elgondolkodtatóak.
Kíváncsi lennék mint mondanál egy borsodivánkai diáknak, vagy tiszafüredi nagypapának, aki Szegedre vagy Gyulára utazik, hogy megszűnt a járat mert intercity lett helyette, ami szupergyors és pisilni is lehet benne végre. :) szerintem tapsolnának örömükben, hogy több átszállással juthatnak el a végpontjukhoz. Ha meg zavar hogy egy buazon nem lehet WC-re menni, gyorsan írj egy levelet az illetékeseknek, állítsák le gyorsan a Neoplanokat, és ne járjanak soha, sehová többet. :)
És igen, nem borsod megyei vagyok, de a szegedi járat keresztül megy a lakóhelyemen és utaztam is rajtuk, igaz végeállomásig nem sokszor, de kis viszonylatban igen, a munkám miatt. Te utaztál már ezen járatok valamelyikén végig?
És igen, beismerem, csak "trolkodok" itt a fórumban, de eddig egy fórumozó tag, alapító tag sem szólt meg azért, ha néha írok ide, és amit köszönök is, mert ezek szerintem nem írok hülyeségeket, annak ellenére hogy nem vagyok szakember, de a baráti körben két buszsofőr is van, akik azért rálátnak a dolgokra. Természetesen ha kell, jelezzetek és nem írok többet.
Ami még szeretnék. Tiszteletben tartom a gondolataid. Csak nehogy rajtad múljon a reformálás. Azt beismerem valamilyen változtatásra szükség van, de hogy ezeket a járatokat reformálni lehessen el kell múlnia a pandémiás helyzetnek, mert nem a valóságot mutatják. Se a távolsági, sem a helyközi. Valamint addig ki kéne épülnie az említett települések között az autópályáknak, mert hiába áll meg két helyen az intercity busz, az út minősége miatt nem megy gyorsabban. Busszal amúgy is 70 a megengedett lakotton kívül. Ez igazi intercity tempó. Csak úgy hasítanak majd az észak-déli expresszek ;)
Ja! És én mást hagynék meg neked...