Alex_82 Creative Commons License 2021.01.26 0 0 1135

Szia! Köszönöm szíves válaszod és hogy megosztottad tapasztalataidat. Örülök, hogy Neked is pozitív tapasztalataid vannak. Látom, szüleimhez hasonlóan Te is nagyon kíméled az autót, jó is hallani az ilyesmit, mert sajnos elég sokat látok, akik "gyilkolják" az autójukat.

A hivatalos szerviz, amit említettél, nagy segítség lehet, ha egyszer sikerül a vásárlás, nem is gondoltam, hogy létezik még hivatalos Chevrolet szerviz, mióta már nem forgalmazzák ezeket a szerintem ár/érték arányban nagyszerű kisautókat (szüleimhez közel csak kisebb/családi szervizek vannak, így ők egy ismerős kisszervizébe szokták vinni)

De hátha használtan is sikerülhet kifogni egy egész jó állapotút, csak sajnos még 100 ezer km alattit sem olyan könnyű találni, ahogy néztem.

Talán február-március környékén lesz lehetőségünk vásárlásra. Ha találok eladót (és remélhetőleg van vezetett szervizkönyve), ezekre mindenképp ránézek, amiket említettél.

Volt esetleg bármelyiknek valamilyen meghibásodási jele, ami segíthet kiszürni 1-2 hibát, illetve lenne tapasztalatból eredő javaslatod, mi(k)re lenne érdemes soron kívül rákérdezni?

Illetve ha publikus, meg tudnád esetleg adni a szerviz elérhetőségét? Ha aktuális lesz és nincsenek nagyon messze, felkeresném őket. Köszönöm előre is.

Előzmény: peetoh (1134)