stolaz Creative Commons License 2021.01.25 -1 0 2747

Tiszteletem a fórum közösségének!

Tavaly szeptemberben vásároltam egy Sundirect smart applikációval vezérelhető 1000W-os infrapanelt, amibe gyárilag be volt építve a wifi egység. Nagyon szeretem, kényelmes, hibátlanul működik egy hétvégi házban használom.

Most, a napokban a fürdőszobába is rendeltem - máshonnan - egy 350W-os panelt, szintén beépített wifivel, amely egység megszólalásig hasonlt a korábban vásároltra. De csak amíg meg nem szólal...

Ezt egy Klarstein nevű applikációval lehet (lehet?? -Ey frászt lehet!) vezérelni. Összevissza kapcsol, idétlen hőmérsékleteket mér, áramkimaradás után nem kapcsol vissza, kézzel kell bekapcsolni, akkor sem kezd fűteni, ha 10 fokkal kevesebb van a helységben, mint amit beállítottam. Aztán meg váratlanul bekapcsol és akkor sem hagyja abba, amikor már többet mér, mint a beállított.

Utánaolvastam az oldalon a vásárlói véleményeknek - sajnos utólag -. Mindenki ugyanerről panaszkodik.  Innen rendeltem: https://www.electronic-star.hu/Haztartas/Hosugarzok/Infrapanel/Wonderwall-36-infravoros-hosugarzo-60-x-60-cm-360-W-heti-kapcsoloora-IP24-feher-60-x-60-cm.html?force_sid=44913ftf39preurntjcklppv67

 

Arra gondoltam, hogy ha leszerelném a wifis vezérlőegységét, és kicserélném egy sundirectesre, akkor talán rendesen működne. Jól gondolom? Ki lehet ezt cserélni, vagy iktatni és az említett sundirectes megoldást használni? Mit kell ehhez, és honnan beszereznem?

Köszönöm a választ, ha tudtok tanácsot adni.

Stolaz