Little John Creative Commons License 1999.09.30 0 0 1
Helló!
Én vettem egy ilyen joyt kb. egy éve, elég jól szuperál. Mondjuk az igaz, hogy azért vettem, mert más (megfelelő) nem volt :-( . Mindenképpen Gravist akartam venni, amin tolóerő is van (Xwing, Tie fighter, Freespace, szimulátorok...). Kinéztem egyet, sajnos a nevére nem emlékszem. Pechemre elfogyott, és csak FB2 volt, ami kb. ugyanaz, néhány (12-13) gomb, és néhány (2-3) ezer HUF plusz. Én nem nagyon használtam az "alaplapon" levőket (az Xwing Alliance-hez kevés :-), viszont a 4 tűzgomb, nomeg a "hat switch" jól jött.
A programozás tényleg dos-os programmal megy, na és? Elindul Windows alatt is (asszem ilyenkor nincs hang, jajj nekem :-), egyébként nem kötelező, alapból is működik a négy tűzgomb, és a hat switch. A beállítás nem bonyolult, kimenthető, de nekem úgy tűnt, hogy a legutóbbi beállítást megtartja kikapcsolás után is.
A joyt a billentyűzeten keresztül kell csatlakoztatni (van sima, és PS2-es csatlakozó is), ami a programozhatóságból következik. Mondjuk egy "bugot" találtam, így nem működik az alaplapomnak az a funkciója, hogy a gépet a space lenyomására elindítja (bekapcsolt főkapcsoló esetén, természetesen). Ez sem nagy ügy, a space egyébként működik.
Most ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni.

Little John

Előzmény: Erdei Mike (-)